Det ny Danfoss

Det ny Danfoss
Forfatter:
ISBN:
9788702168402
Kategori:
Udgivet:
29. oktober 2015
Sprog:

Niels B. Christiansen blev udnævnt til leder af Danfoss med 23.000 medarbejdere blot to uger før, finanskrisen brød ud i 2008. Krisen ramte virksomheden hårdt og gjorde det nødvendigt at fyre flere tusinde medarbejdere. Trods krisen lykkedes det at lægge en ny og langsigtet strategi, der har vakt international opmærksomhed, og Danfoss har siden præsteret en større værdiskabelse end konkurrenter som mastodonterne tyske Siemens, amerikanske Emerson Electric og svensk-schweiziske ABB. Erhvervsjournalist og forfatter Niels Lunde fortæller om, hvordan Danfoss fra 2008 arbejdede intensivt med deres strategi for at komme på fode igen. For første gang har en af landets største virksomheder givet en forfatter fri adgang til interne dokumenter fra sin strategiproces. Læseren får et enestående indblik i, hvordan en moderne topchef leder sin virksomhed.

Læs om Niels B. Christiansens strategiske overvejelser, om hans fremgangsmåder og værktøjer og om, hvad andre ledere og virksomheder kan lære af Danfoss.

Visse billeder kan virke voldsomme, men Als-Nyt har valgt at vise verden som den er uden den store censur. -afhandling, og jeg har udtalt mig til en række medier: 9/26/2012 · har satt i nya peltec pannan o ska koppla in danfoss itd dubbe termostat men fattar inte hur jag ska göra, har 3 kablar från plcn gul/grön blå och svart.

Det er nemlig her, man begynder at starte op for fyret, eller åbne for fjernvarmen til varmeanlægget igen. Den kompletta handboken för dig som funderar på att köpa värmepump. Läs om bland annat om: View and Download Danfoss Link RS installation manual online. Kompisene Kjetil Tollnes (33) og Hallvard Olsen (33) hadde kjent hverandre i mange år før de i 2016 bestemte seg for å slå sammen Olsens AS og Tollnes sin bedrift Nittedal Rørleggerbedrift AS til én og samme. Nittedal Rørleggerbedrift AS går så det suser. Ny utgåva av Stora Värmepumpsboken ute nu. Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet. dk finder du masser af inspiration til naturoplevelser, aktiviteter og sjov for hele familien. Danfoss har ny nettbutikk.