Forladt

Forladt
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788793079434
Kategori:
Udgivet:
1. februar 2017
Sprog:

Hold godt fast – de ord er det første minde, Walker Devereaux har om sin mor. Det er også det sidste, for hun forlader ham ved en vejkant, tre år gammel, med besked på aldrig at give slip på det hegn, han står ved. Walker vokser op hos plejefamilier, og da han bliver myndig, får han udleveret sine sagsakter, heriblandt et foto og et brev, der var i hans lommer, da han blev fundet. Brevet er afsendt fra Toronto, og Walker flytter til storbyen for at prøve at finde sin mor. Walker får et natjob som taxachauffør og bliver venner med den kønne Krista, der fra sin kørestol passer centralens telefoner.

De to prøver sammen at komme på sporet af Walkers familie og hemmeligheden om, hvorfor han blev forladt. Men det bliver hurtigt klart, at nogen har interesse i at hindre deres opklaring, og snart er de spundet ind i et uigennemtrængeligt net af hemmeligheder, mord og bedrag. En sindssyg og morderisk psykopat er på spil … “En af de mest uhyggelige skurke krimigenren har set i lang tid. – The GuardianNichol har et særligt talent for både sprog og handling. – Booklist … en fængslende thriller, der aldrig fjerner foden fra speederen, når den suser ud ad gådefulde veje. – The Guardian

com Kim Larsen & Kjukken - Danmarks Største Kim Larsen Portal Glenn Christian skriver vilde, syrede landskaber frem, og alle kroppene er under massiv påvirkning af sygdom og alt muligt andet.

Anklagemyndigheden mener, at forsikringssvindel lå bag, da en mand stak ild på sin båd.

april kl. Måske kan Christian klassificeres. Besætningen ombord på Tiangong-1, … Jacob har forladt Den Store Bagedyst: Det er lidt af en stoledans - og nu er der altså endnu en, der har forladt Den Store Bagedyst. Anklagemyndigheden mener, at forsikringssvindel lå bag, da en mand stak ild på sin båd. Dele af den kinesiske rumstation Tiangong-1 vurderes at ramme et sted mellem Sydeuropa og Australien. Først forsvandt sponsorerne og vennerne. Dele af den kinesiske rumstation Tiangong-1 vurderes at ramme et sted mellem Sydeuropa og Australien.