Det kan koste livet

Det kan koste livet
Forfatter:
ISBN:
9788711678633
Udgivet:
15. juli 2017
Sprog:

Anker gider ikke rigtig være fisker, eller landmand, eller forkarl eller noget af det, man kan blive på hans egn. Men et eller andet skal han jo give sig til, ikke mindst fordi han er forelsket i den unge pige Esther, hvis familie forventer en del af hendes kommende ægtemand.

Lars Nielsens bog "Det kan koste livet" fortæller, hvor galt det kan ende for dem, der mener, de er sig selv nok.

Ligesom alle Lars Nielsens romaner er alvoren krydret med godmodig humor, og et levende billede af livet omkring århundredeskiftet træder frem for læserens øjne.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Lars Nielsen (1892-1963) debuterede i 1938 med bogen "Bo", og siden da er det blevet til over 60 romaner. Langt de fleste af Lars Nielsens bøger foregår i landdistrikter og følger slægters gang, men de har også ofte en udpræget psykologisk vinkel, der gør hans bøger tidsløse og relevante uanset hvilket miljø, de læses i.

Sånn, da var vi kommet til siste del. 25. Vi bistår alle typer virksomheter, enten det er gjennomgang av forsikringsdekninger, bistand ved kjøp, forsikringsadministrasjon eller ekspertise innen regelverk som påvirker forsikringsbransjen Lån penge billigt online her. Kan man hypnotisere unge til at vise, hvor fjollet det er at ryge. Skulle jo postet dette for lenge siden, det er jo allerede nesten to måneder siden turen, men jeg har vært så sliten de siste månedene. Der er en ramme for det 'realpolitisk mulige'. Sånn, da var vi kommet til siste del. Jeg har 'sjokkerende' nok ikke fått tid til å blogge den siste tiden. Sådan her så det ud, da tre modige unge mennesker under Kræftens Bekæmpelses 'Landsindsamlingen LIVE' lod sig hypnotisere for at vise, hvor dumt det egentlig er at ryge. Det er gratis at søge efter forbrugslån online, du kan ansøge med det samme, og flere giver svar omgående.