Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?

Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702072662
Kategori:
Udgivet:
2. marts 2009
Sprog:

Denne bog er en samling af de bedste Eurowoman-klummer, som Majse Njor skrev i perioden 1999 til 2006, da hun var bladets chefredaktør. Klummerne spænder vidt: fra barndomsminder fra Espergærde over funderinger over chefers dansetalent til regelrette visoner for en ny feminisme. Maise Njor har den særlige nådegave, der gør hendes klummer både hylende morsomme, dybt rørende og provokerende tankevækkende. Majse Njor portrætterer også sig selv og sit behov for at snakke nonstop. Det var netop dét umættelige behov, der en skønne dag fik hendes kæreste til at variere den gode gamle joke, der er bogens titel, og sige: Du ser træt ud, skal jeg holde din kæft?

/ Rasmussen, Halfdan) Hej 🙂 Jeg synes, du har nogle super lækre opskrifter – Jeg er blevet meget inspireret 🙂 Jeg har undersøgt en maaasse ting, over lang tid.

Kapitel. Et hjem, hvor alt både ser ud som du ønsker, fungerer som du ønsker – og hvor du generelt bare føler dig godt tilpas – uden, at det koster en formue. Kimpo Vi tror ikke på det perfekte hjem. Marlyns Closet er en humoristisk mode og livstilsblog for kvinder med kurver. Marlyns Closet er en humoristisk mode og livstilsblog for kvinder med kurver. Gå til TEKSTER. ” “Bare rolig, han sover tungt” beroligede jeg. Jeg tog Jakobs pik i hånden og gjorde klar til at sutte, da Jakob forskrækket udbrød “jamen hvad med Kasper.