Islam - den ellevte landeplage

Islam - den ellevte landeplage
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788797006399
Kategori:
Udgivet:
1. november 2017
Sprog:

Hege Storhaug (f. 1962) er en norsk forfatter og journalist i den politiske tænketank Human Rights Service. Storhaug har siden de tidlige halvfemsere til stadighed haft fokus på konsekvenser af indvandringen fra den muslimske verden, specielt set i lyset af pigers og kvinders menneskerettigheder. Den prisbelønnede forfatter og journalist omtales gerne som Norges svar på italienske Oriana Fallaci. Af enkeltpersoner i Norge er der ingen, som har haft større indflydelse på udformningen af norsk indvandringspolitik end Storhaug. Om bogen: Vores frihedsorienterede kultur er under stadig stærkere pres fra et islam, der aldrig har oplevet en reformation. Dette islam er i kamp mod kvinders frihed, homoseksuelle, jøder og alle andre, der defineres som «vantro». Europas hurtigst voksende religion kan blive den mest praktiserede religion i Vesteuropa inden 15 til 20 år.

Bliver dette til virkelighed, vil det europæiske kontinent stå over for kulturelle forandringer, der kan vare i flere århundreder. I 1931 holdt den norske forfatter Arnulf Øverland foredraget Kristendommen – den tiende landeplage på universitetet i Oslo. Foredraget skabte norsk historie: Øverland blev som den sidste nordmand tiltalt for blasfemi. Hege Storhaugs Islam - Den ellevte landeplage, har ligeledes skrevet sig ind i norsk litteraturhistorie med sensationelle salgstal og bred debat. Islam - Den ellevte landeplage er et glødende forsvar for friheden. Bogen er ligeledes et grundigt dokumenteret varsel om et civilisationssammenstød mellem frie vestlige samfund og en totalitær, konform og tyrannisk ideologi forklædt som religion. SENSATIONELLE 50 000 EKSEMPLARER SOLGT I NORGE

Spar mange penge på dine studiebøger Alle som lever i frie europeiske samfunn har fått med seg at islams inntog utfordrer friheten. Spar mange penge på dine studiebøger Alle som lever i frie europeiske samfunn har fått med seg at islams inntog utfordrer friheten. Islam utfordrer kjernen av vår frihet, slik som religionsfrihet og. 'Ord deling på godt norsk' - Frå ein orddelingsfeilekstremist si side Deling av ord, populært kalla orddeling, er eit stadig større problem i norsk språk, og. Danske bøger til tyske priser. Islam utfordrer kjernen av vår frihet, slik som religionsfrihet og. 'Ord deling på godt norsk' - Frå ein orddelingsfeilekstremist si side Deling av ord, populært kalla orddeling, er eit stadig større problem i norsk språk, og. Danske bøger til tyske priser. Spar mange penge på dine studiebøger Alle som lever i frie europeiske samfunn har fått med seg at islams inntog utfordrer friheten. Danske bøger til tyske priser. Islam utfordrer kjernen av vår frihet, slik som religionsfrihet og.