Eksport med lastbil - et liv bag rattet

Eksport med lastbil - et liv bag rattet
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788789792811
Kategori:
Udgivet:
20. oktober 2016
Sprog:

Lad dine tanker tage dig med på en rejse, igennem landskaber vi kun forbinder med ældre film på landet. Mød de vidt forskellige mennesker på rejserne til østen - nogle selvfølgelig mere end andre, kalder det indvendige smil frem og andre får læseren til at tænke på korruption og mafia. Over 5.000.

000 kilometer er det blevet til. Fra polarcirklen i nord til Bagdad i syd, fra Lissabon i vest til Kurdistan i øst. Fra minus 35 grader til plus 45 - fra sne og is til flimrende varme. Denne beretning beskriver i detaljer, hvordan det var inden danske eksportchauffører efterhånden blev en uddøende race. Presset ud, dels af østeuropæere der kører for ekstremt lav løn, og dels af vore egne politikere, der har strammet chaufførernes vilkår så hårdt, at det er blevet trist og tabubelagt at køre lastbil. Udgave 2 er en lettere revideret udgave af EKSPORT MED LASTBIL - et liv bag rattet. Der er tilføjet ca. 10 sider ny tekst i forhold til 1.

udgave, samt et par nye fotos, ligesom nogle af billederne i original-udgaven er udskiftet med fotos af bedre kvalitet." – god læselyst.

Bag rattet vil man ikke mærke den store forskel på tør vej, men i vinterføre er egenskaberne ofte bedre.

1922 Broen over mølledammen får 2 nye jerbjælkebroer, der kan bære mere end 2 ton. Regeringen løftede i dag sit samlede energiudspil; Energi til et grønt Danmark, der skal være et skridt i retningen mod at halvdelen af det danske energiforbrug i 2030 skal dækkes af vedvarende energi. Regeringen løftede i dag sit samlede energiudspil; Energi til et grønt Danmark, der skal være et skridt i retningen mod at halvdelen af det danske energiforbrug i 2030 skal dækkes af vedvarende energi.

Helge Christensen, har skrevet denne bog med nogle af de mest spændene og bedste erindringer, fra et langt liv som eksportchauffør. ”Er ens bil godkendt til det, kan det derfor være en god idé at skifte de store sommerdæk ud med vinterdæk, der er et nummer mindre. De løber op af gaden med den tomme vogn. Helge har prøvet det meste. ”Er ens bil godkendt til det, kan det derfor være en god idé at skifte de store sommerdæk ud med vinterdæk, der er et nummer mindre. De løber op af gaden med den tomme vogn. Helge Christensen, har skrevet denne bog med nogle af de mest spændene og bedste erindringer, fra et langt liv som eksportchauffør.