Cirkus Marinen

Cirkus Marinen
Forfatter:
ISBN:
9788799208548
Udgivet:
2. januar 2012
Sprog:

Cirkus Marinen af Kurt Lundholm, er nummer to i en triologi, der efterfølger romanen Søridderne. Den kan læses selvstændigt eller i forbindelse med den første bog i serien. Nøgleromanerne er opbygget omkring kendte skibe og tjenesteder i søværnet og marinehjemmeværn. Cirkus Marinen af Kurt Lundholm, er en nøgleroman, der efterfølger romanen Søridderne. Den kan læses selvstændigt eller i forbindelse med den første bog i serien. Cirkus Marinen dækker perioden fra 1966 til 1979 hvor søofficeren Benny under den kolde krig oplever de mange farverige personer i søværnet i den ene spændende tjeneste efter den anden. Det er periode før 1968 oprøret slog helt igennem, og hvor chefer var chefer, og kunne og turde træffe beslutninger. Den omhandler mange morsomme historier fra en tid med store forandringer, hvor søværnet langsomt blev bygget op til en moderne flåde.

Forfatteren har i bogen valgt at komme tæt på nogle af de ufortalte historier der i søværnet gik som kabysrygter eller vandrehistorier. Noget, der kan falde de få sarte officerer uden humoristisk, for brystet. Til dem, er der kun at sige: "You shouldn't have joined the navy if you can't take a joke. Se anmeldelser på: www.brunlynget.dk

Kig i ordlisterne og få udvidet dit ordforråd. BAARK P H. BAARING Maggi. BACKER Kaj H läsdagbok. BACH Arthur.

Läser drygt 100 böcker om året tydligen, och det måste ju betyda att det roar mig på något sätt. Klik på by eller region for at se filmvisninger i danske biografer. Kraks Blå Bog 1957. Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan.