Den sidste olie

Den sidste olie
Forfatter:
ISBN:
9788777195297
Kategori:
Udgivet:
1. januar 2011
Sprog:

Kriminalserie af børnbogsforfatteren og tegneren Karsten S. Mogensen om de to drenge Verner og Viggo, der bliver indblandet i spændende aktiviteter og mystiske hændelser, hvor end de går. Der har været indbrud i onkel Peters værksted, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget. Verner og Viggo bor hos onkel Peter om natten, og takket være sin skarpe hjerne finder Verner ud af, hvad mysteriet går ud på. Men det er ikke alle i den lille by, der bryder sig om de to snushaner. Hvem er det, der har været på spil? Lix: 12 Lettal: 18

Forbrydelsen III er tredje og sidste del af DR's krimi-dramaserie Forbrydelsen som havde premiere på DR1 23. NATURLIG ENERGI · Nyhedsmagasinet om vindkraft og vindmøller. Men ikke ønsker alle denne søn skal.

Olien er kendt for sin medicinske effekt på en lang. Søren Sveistrup er hovedforfatter. Cannabis olie er en samlet betegnelse for den ekstrakt som udvindes fra cannabis planten.

Silas Corey - Zarkoffs testamente 2 Fru Zarkoff er ved at dø og hendes sidste ønske er at Silas Corey finder hendes søn.

Qatar er ifølge IMF det rigeste land i verden.