Sprog, kommunikation og psykologi - Pædagogisk assistent

Sprog, kommunikation og psykologi - Pædagogisk assistent
Forlag:
ISBN:
9788762809048
Kategori:
Udgivet:
26. februar 2010
Sprog:

Sprog, kommunikation og psykologi – pædagogisk assistent er én af i alt 8 bøger med tilhørende hjemmeside i Munksgaards serie Paletten. Bogen opfylder kravene til Sprog, kommunikation og psykologi på PAU, og sammen med bogen får man adgang til et omfattende interaktivt net-materiale, udviklet efter Dunn og Dunns teorier om læringsstile. Sprog, kommunikation og psykologi – pædagogisk assistent omhandler store emner som kommunikation, samarbejde og konflikter, sproglig udvikling og udviklingspsykologi. I materialet er der lagt vægt på at eleverne skal tilegne sig en viden, som de kan anvende både i forhold til sig selv og egen personlig udvikling og i forhold til de mennesker, der kommer i kontakt med i det professionelle liv. Sammen med bogen får man en e-nøgle med adgang til hjemmesiden, som rummer et omfattende interaktivt netmateriale, udviklet efter Dunn og Dunns teorier om læringsstile. Netmaterialet består af opgaver og tests, et bibliotek, bogen som lydfil og et rum til læring i praktikken. Bog og hjemmeside giver tilsammen mange muligheder for at arbejde differentieret med faget, og knytter teori og praksis sammen.

Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau ; Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og … BEK nr 1495 af 11/12/2017 - Bekendtgørelse om adgang til erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser - Uddannelses- og Forskningsministeriet Aktuelle bøger af Kirsten Rask. (Allmänna förkortningar i äldre och nyare danska texter, ca. Det er gratis. Det er gratis.

Se alle AMU kurser inden for det pædagogiske og sociale område, og find lige netop den AMU uddannelse, der passer dig. Det er gratis. BACH Jens. This website uses cookies to ensure that we give you the best experience on our website. BAATRUP Per. Indeholder blandt andet denne forkortelsesliste. Vil du højne dine kompetencer.