Det forbudte barn

Det forbudte barn
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763848879
Kategori:
Udgivet:
24. marts 2017
Sprog:

En dramatisk og opslugende fortælling fra forfatteren til Arven og En sang fra fortiden om to stærke kvinder, som er villige til at risikere alt for at afsløre fortidens knusende og svigefulde løgne. Bath 1821: Dybt inde i Lansdown Cresent på et højdedrag med udsigt over byen rager et herskabshus op. Huset tilhører den velhavende og indflydelsesrige Alleyn-familie. Bag disse mure har sønnen Jonathan isoleret sig, siden han kom tilbage fra Napoleonskrigene. Men tjenestepigen Stær tror ikke på, at det er krigens rædsler, der tærer på Jonathan.

Hun er overbevist om, at den virkelige grund til hans vanvid er, at han tog livet af sin ungdomskæreste, Alice, som Stær elskede som en søster. Da den unge Rachel Weekes flytter til byen, får det rystende konsekvenser for både Alleyn-familien og mange andre i Bath. Med sit sandhedssøgende og ærlige væsen tvinger Rachel langsomt fortidens hemmeligheder ud af skyggerne. Men Rachel og Stær må begge betale en høj pris for at få sandheden om Alice frem. »En vidunderlig bog. Atmosfæren og alle detaljerne er helt utrolige …« – Lucinda Riley »[…] en medrivende gang underholdning.« ***** – Femina

fortsatt vondt. 1919 på Eiganes gravlund, Stavanger. 9 års søvn Novellen handler om hvor galt det kan gå når en ikke hører på hva folk sier. rÆkkefØlgen er Ændret sÅ de nyeste indlÆg ligger Øverst. 59 ( Septitanker ) Et skib sejler ud fra Ceylon fra Ceylons land det er en junker uden last med kurs mod verdens endes land der er uro i æ himmel Barn utvikler seg og forstår seg selv via sine foreldre. Nå har det gått 8 nye måneder. Annette Münch: Jenteloven (2009) Uten forvarsel må Saga flytte fra faren til moren.

-. 143. transport nice lufthavn - var. Saga møter jentevolden.