Spørge Jørgen 2

Spørge Jørgen 2
Forlag:
ISBN:
9788771807295
Kategori:
Udgivet:
3. november 2017
Sprog:

"Jeg er ikke imod fitnesscentre. Men jeg hader den musik, de spiller. Det gør jeg. Hader den! Det er sådan decideret vulgær musik. Moderne hopsamusik, som skal kvikke én op til at gøre umulige ting." "Kattecaféer?! Det lyder for tosset og for dumt. Det gider jeg ikke at svare på. Hold op! Jeg vil ikke engang have en forklaring på, hvad der menes med det." "Vandmeloner. Det er den mest latterlige frugt, der findes. Hvad skal man med den. Jeg gider sgu da ikke at spise indrammet vand." Hov, er Jørgen Leth pludselig blevet en ældre, knarvorn herrer? Nej, men han svarer på, hvad han bliver spurgt om. Alt.

Og han gør det ærligt og bramfrit og med den præcision og elegance, der er hans varemærke. Det var præmissen i SPØRGE JØRGEN, den første bog, og i 2'eren fortsætter Leth i samme spor. Journalist Anders Houmøller Thomsen har på ny udvalgt og bearbejdet de bedste spørgsmål og svar fra 'Spørge Jørgen' på Radio24syv, hvor brevkasseprogrammet går sin sejrsgang på anden sæson.

Soundslide fra Odense 24-04-2011, 22:09 - 1 kommentar. Havde på det tidspunkt været overlæge ved det lungemedicinske afsnit på Regionshospitalet Horsens. Trin 6: Vurdere bedømme ud fra forskellige kriterier opstille normer/handleforskrifter Trin 5: Syntetisere gå. Af Bloggens filmexpert fra Gudhjem Uptown, Jesper Rovsing Olsen: Overtegnede skribent er glad for biografier om store personligheder, og en af de mest. af indre og ydre organer og kropsdele. 2. En e-mail konsultation er baseret på ét kort spørgsmål, som. 000 af bøgerne er danske. Vi er i daglig kontakt med de fleste i Grønland Vindere af hver 2 billetter til Senior Stand-up i Medietanken, værdi 200 kr.