Islam og Kristendom

Islam og Kristendom
ISBN:
9788799495610
Kategori:
Udgivet:
20. december 2012
Sprog:

Formålet med denne bog er ikke en ensidig propagandist-evangelisation, men heller ikke en overfladisk dialog, der absolut skal munde ud i begrebet sameksistens. Med denne bog har forfatterne helt bevidst forsøgt at oplyse sagligt og faktuelt om såvel historiske som teologiske vinkler i verdens to største trosretninger, der tilsammen udgør ca. 3 milliarder mennesker over hele kloden i dag.

Denne bog er skrevet i et forsøg på at hjælpe nye såvel som gamle danskere til at forholde sig rigtigt til troens og religionernes sammenstød og dermed åbne vejen til en bedre integration. Bogen har været udsolgt i et stykke tid og har iøvrigt fået mange gode anmeldelser bl.a. fra Dansk BiblioteksCenters lektørudtalelse 2008: Bogen er nyttigt redskab til oplysning, dialog og integration!

Læreplan i kristendom, religion, livssyn og etikk (KRLE) Læreplankode: RLE1-02 Side 3 av 10 År Hovedområder 1 – 7 Kristendom Jødedom, islam, hinduisme, buddhisme og … Oppgave om to ulike religioner, islam og hinduisme i Religion og etikk. Mahatma Gandhi - Med sandhed den største ikke-voldelige befrier - Historie og citater En drøfingsoppgave relatert til synet på frelse i kristendom og i islam. Islams forhold til kristendommen kan karakteriseres som et hat-kjærlighetsforhold, skriver K Christensen i boken 'Lydighet eller lovsang'. ” Even casual observers see that there exists a hatred, a rage, against non-Muslim countries, particularly Western ones. Islam er en aktivt misjonerende religion og i … Info-boks. En drøfingsoppgave relatert til synet på frelse i kristendom og i islam. Islam, den yngste av verdensreligionene, ble til på Den arabiske halvøy på 600-tallet evt. Kristendommen opfattes af kristne som fuldendelsen af jødedommen i overensstemmelse med Jesu ord, og rummer nogle jødiske elementer som de centrale dogmer: Monoteisme, de dødes opstandelse, det evige liv, og troen på en tidligere profeteret frelser og Messias.

Kristendom er en monoteistisk religion utgått fra jødedommen.