Styrken

Styrken
Forfatter:
ISBN:
9789176332504
Kategori:
Udgivet:
1. februar 2018
Sprog:

Være en god politimand. Det er det eneste, Malone vil.

Han er kongernes konge i det nordlige Manhattan, en højt dekoreret NYPD kriminalbetjent af første grad og den reelle leder af indsatsstyrken ’Da Force’. Malone og hans eliteenhed er de klogeste og modigste, de bedste og de mest hårdkogte. De har vide beføjelser i krigen mod bander, stoffer og våben. Hver dag og hver nat i de atten år han har tilbragt på jobbet, har Malone tjent helt ude på frontlinjen og været vidne til smerte, ofrer, ødelæggelse og død. Han har gjort, hvad der skal til, for at tjene og beskytte en by bygget på ambition og korruption, hvor ingen er rene — ikke engang Malone, selv.

Denny Malone. En korrupt strisser. Ingen havde troet, han ville ende bag tremmer. Han og hans partnere har stjålet for millioner af dollars i narkotika og kontanter i kølvandet på den største heroinbeslaglæggelse i byens historie.

Alle holder vejret, for Malone er fanget i en fælde. Han skal vælge mellem at forråde sine brødre og partnere, jobbet, familien, og den kvinde, han elsker – alt imens byen koger i en etnisk konflikt, der truer med at ødelægge dem alle.

På Bårdars tøyer en forhåpningsfull jente ut, etter en lang og hard dag med dans. Greenhithe is a village in the Dartford Borough of Kent. Efter Handelsskolen var jeg på jordomrejse i et halvt år, efterfulgt af et år i en tøjbutik i München. Med Terrapur duftessens får du en behagelig og mild duft som er med på å skape god stemning. Richterskalaen bliver brugt til at måle styrken af jordskælv. Skalaen måler vibrationernes styrke for at bestemme, hvor kraftigt jordskælvet er. God og behagelig duft er en viktig del av en hyggelig atmosfære. Vi har en mission og værdier.