Manden med træhatten

Manden med træhatten
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771466324
Udgivet:
2. december 2016
Sprog:

Edward Feathers, med tilnavnet Gamle Filth, og Betty Macintosh møder hinanden i 1940’ernes Hong Kong. Edward har en lovende advokatkarriere foran sig, og Betty er den ideelle livsledsagerske.

Sammen udgør de det perfekte britiske par. Og selv om Betty fornemmer, at deres fælles liv næppe vil blive baseret på stor lidenskab, siger hun ja til hans frieri og lover, at hun aldrig vil forlade ham. Hvad hun ikke ved er, at hun blot en time senere skal møde sit livs kærlighed, advokaten Terry Veneering, der er Edwards ærkerival.

MANDEN MED TRÆHATTEN tegner et bittersødt portræt af halvtreds års ægteskab mellem to enestående mennesker, fanget ind i en gammel verdensorden under forandring. "Forfatteren har skabt et unikt univers og nu krydrer hun en sublim fortælling med en overraskende slutning. Gardam skriver fængslende og fuld af indsigt." Bognørden.dk, 5 ud af 5 hjerter "En fascinerende og velskrevet roman om ægteskab, lidenskab og kærlighed og om alt det, der gemmer sig under den stive engelske facade." Litteratursiden.dk

Manden med træhatten - Indbundet, Anden, genre:, Manden med træhatten Edward Feathers, med tilnavnet Gamle Filth, og Betty Macintosh møder hinanden i 01/12/2014 · Manden med alpehuen Digital Storytelling. I have read several of her books and loved. Loading. Manden med Kameraet - Frederiksberg C.

Ønsk Uddrag. E-bogens ISBN er 9788771466775 Læs om bogen Manden med træhatten eller køb den hos Liveboox. 'Manden med arret, Peter Bang, rækker nu med sit autentiske foredrag hånden ud, for at hjælpe. Ved bestilling for DKK 699 gives fri fragt til Danmark med GLS Pakkeshop,. Elisabeth 'Betty' Macintosh.