BARNETS BOG – ORIGINAL VERSION – RÆV

BARNETS BOG – ORIGINAL VERSION – RÆV
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788797001127
Kategori:
Udgivet:
8. december 2017
Sprog:

Barnets Bog af PRIK OG STREG er den mest eksklusive og brugervenlige bog at samle barndomsminder i, og egner sig både til piger og drenge samt forskellige familiesammensætninger. Der er tænkt nøje over ikke at bruge barnets ’første’ og andre pre-definerede milepæle, og det får PRIK & STREGS version af Barnets Bog til at skille sig ud: Fleksible overskrifter og god brugervenlighed er tænkt ind hele vejen igennem, så man selv bestemmer hvilke milepæle man skriver om – og hvornår. Kommer man i gang med bogen lidt sent, gør det derfor heller ikke noget; man starter blot med at udfylde, når man er klar, og skal ikke smide sider ud.

Bogen kan bruges helt fra starten af graviditeten, til 7-års alderen og første skoledag, men med dens fleksible overskrifter bestemmer man i princippet selv, hvor langt op i alder den skal gå. Der er ligeledes et øget fokus på gode oplevelser og eventyr, så alle de bedste barndomsminder kan bevares. Designet oser af luksus og er fyldt med sider i lækre nordiske pasteller samt de populære håndillustrerede tegninger fra PRIK OG STREGS univers. De fire hvidlakerede ringe passer til almindelige plastiklommer, så barnets tegninger mv.

kan gemmes. De 200g tykke sider er trykt på det lækreste matte papir, og perfekte at skrive på, uden at kuglepen går igennem – de er nemlig over dobbelt så tykke som normalt papir. A4 ringbindet er lavet i det lækreste soft-touch materiale, der er smuds- og vandafvisende samt meget hårdført, hvilket forhindrer ridser udenpå. På den måde vil barnet få et minde for livet der holder sig pænt – for altid. Evt. Relaterede bøger:BARNETS BOG – ORIGINAL VERSION – BJØRNE – AF PRIK OG STREGBARNETS BOG – ORIGINAL VERSION – KANINER – AF PRIK OG STREG

Aluguer de Carro ao Melhor Preço. Reserve Online e Poupe Dinheiro.

dk finder De et stort udvalg af nye og brugte figurer i alle størrelser og prisklasser fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl, Muselmalet, Mågestel. På Kongeligt.