De forsvundne - LYDBOG

De forsvundne - LYDBOG
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771806182
Kategori:
Udgivet:
28. juni 2017
Sprog:

En solrig sensommeraften sejler Greta, Alex og datteren Smilla fra sommerhuset til øen i den sagnomspundne sø Maran. Greta bliver ved båden, mens far og datter går på opdagelse på øen. De kommer ikke tilbage. Ude af sig selv gennemsøger Greta øen, men hun finder dem aldrig. Heller ikke på fastlandet. Jo mere Greta graver i omstændighederne omkring Alex’ og Smillas forsvinden, des tydeligere bliver det, at der er noget, som ikke stemmer. Taler myten om Marans onde kræfter sandt? Hvem er Alex egentlig? Og findes der en forbindelse mellem hans og datterens forsvinding og det, der skete, dengang Gretas far døde for mange år siden? Eftersøgningen og de mange ubesvarede spørgsmål får Greta til at tvivle på, hvad der er sandt, og hvor løgnene ligger. I De forsvundne rykker uhyggen ind og slår rødder, det sted man burde føle sig allermest tryg: i familien. For intet er, som det ser ud til, og ingen er, som man tror. Caroline Eriksson (f.

1976) er svensk forfatter og uddannet socialpsykolog. De forsvundne blev en international sensation, da den på kort tid blev solgt til over tyve lande. Sidste år var bogen den mest solgte roman digitalt i hjemlandet Sverige. Caroline bor i Stockholm med sin mand og deres to børn. Lydbogen er indtalt af Ghita Lehrmann

DEN LILLE DRAGE 2 - DEN FORSVUNDNE MOR af Emil Blichfeldt Bogen er lix 11 – letlæsning for 7 år og opefter. Af Ole Pedersen. Indbundet • 56 sider • 79,95 kr. DEN LILLE DRAGE 2 - DEN FORSVUNDNE MOR af Emil Blichfeldt Bogen er lix 11 – letlæsning for 7 år og opefter. DEN LILLE DRAGE 2 - DEN FORSVUNDNE MOR af Emil Blichfeldt Bogen er lix 11 – letlæsning for 7 år og opefter. Skrevet af Jonas Jonasson. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003. Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding: Løse ark.