Under de stille stjerner

Under de stille stjerner
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740042337
Udgivet:
31. oktober 2017
Sprog:

Den 15-årige Afsana og hendes familie er flygtninge på flugt fra 90’ernes Kabul, efter at først russerne og dernæst taliban har vendt op og ned på deres liv. De er ombord på den transsibiriske jernbane på vej gennem Rusland mod en uvis fremtid. Afsana fortæller historien om deres rejse væk fra deres velfungerende liv i Kabul og alt, hvad de kender. Men i takt med at Afsanas fortælling udfolder sig, og familiens hemmeligheder afsløres, forstår vi efterhånden, at sandheden er langt mere rystende end først antaget. Under de stille stjerner er en fortælling om, hvordan vi skjuler sandheden for dem, vi elsker, og også for os selv, i forsøget på at holde fast i de overbevisninger, som er hele fundamentet for vores liv. Det er også en fortælling om ukuelighed og mod i en turbulent verden, hvor intet er sikkert, men alt er muligt. “Med sine overvejelser over krig, tab, håb og flygtningens grundvilkår, er Under de stille stjerner lige så uundværlig som den er tidløs.

– Irish Independent “En fortælling som griber dig fra første side. En verden så opslugende at det er svært at forlade den og vende tilbage til virkeligheden. Det er en smuk roman, som man ærgrer sig over får ende. – Image Magazine Laura McVeigh er opvokset i Nordirland. Hun har studeret sprog ved Cambridge University. I dag bor hun henholdsvis i London og på Mallorca med sin mand og datter.

som en gammel tanngard. som øksa har gjort glisne, ujevne.

Før cursoren over stjernerne, og klik for at bedømme virksomheden. Sange og viser Admiralens vise (Sullivan / Jens Louis Petersen) Alperosen (Tekst: Gårdsangervise / Melodi: . Min barndoms skog.

a.

Det havde været en uge siden John tog de små, hvide piller for første gang og havde opdaget de herlige sideeffekter. Hvilken soundbar klarer sig bedst i test. Det havde været en uge siden John tog de små, hvide piller for første gang og havde opdaget de herlige sideeffekter. 2 stjerner: Under middel – en utilstrækkelig oplevelse med mange gnidninger. Gå til TEKSTER.