51 rå projekter til hjemmet

51 rå projekter til hjemmet
Forlag:
ISBN:
9788793430976
Kategori:
Udgivet:
21. august 2017
Sprog:

For mange er det vigtigt at personliggøre sit hjem og sætte sit eget præg på det miljø, man lever i. At lave sine egne møbler og dekorative genstande til hjemmet bliver mere og mere populært og er en god måde at fortælle sin ­historie og vise, hvem man er. Det er altid spændende at blive budt velkommen i et hjem med en masse specielle ting at gå på opdagelse i – ikke mindst ting, som er hjemmelavede. Disse ting bliver til samtaleemner og kan bruges til at dele og videregive inspiration. I 51 rå projekter til hjemmet kan man finde inspiration til DIY-projekter til boligen, store som små.

Der benyttes materialer som træ, beton, vandrør og maling, som giver kant til indretningen og utallige muligheder for udnyttelse og design. Stilen i bogen er rå med jordnære farver og få elementer – kort sagt nordisk og stilrent.

Projekterne spænder over alt fra en hylde af træ til en bordplade til spisebordet i beton, og alle kommer med udførlige og overskuelige guider og billeder. Om forfatterenKatarina Natalie Andersen arbejder som grafisk designer og driver bloggen katarinanatalie.dk/blog. Ud over DIY-projekter laver hun digitale print til plakater på webshoppen Another Poster Shop samt styler og fotograferer produkter for virksomheder.

Diy Knager Knagerække Tr. Der benyttes materialer som træ, beton,. Læs videre 51 rå projekter til hjemmet - Inspiration, genbrug og gør-det-selv.

51 ting du kan lave med toiletruller - Paperback DKK 99,95. Dette synes andre om boken. 51 rå projekter til hjemmet. Udgivet af Muusmann. Sammenlign priser og læs anmeldelser af 51 rå projekter til hjemmet: Inspiration, genbrug og gør-det-selv, Hardback Bøger. Du kan sagtens gøre. This Pin was discovered by Thea Oelsgaard.