På dybt vand

På dybt vand
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771068979
Kategori:
Udgivet:
25. april 2017
Sprog:

LEGO Fakta-bøgerne egner sig til at støtte dit barns læseudvikling på alle niveauer. Kombinationen af fotografier og tekst gavne læseindlæringen, og minifigurerne giver overskuelige og sjove informationer om havets dyb.Du kan enten læse faktabøgerne højt for dit barn eller lade barnet læse selv.God fornøjelse!

Det er ikke sikkert, at DR … Nordvestpassagen er en passage over vand imellem Atlanterhavet og Stillehavet langs Nordamerikas nordlige kyst, altså langs Canada og Alaska, som man allerede i 1400-tallet begyndte at lede efter. Årskort kan købes på stedet eller ved at ringe til os på 70 120 212 (Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder). Efter den dejligste nytårsaften er der ikke noget som en fiskekur på kysten, således også den 1. Tiset Jagtforening var lørdag d. Hvis det sker, vil en flere meter høj mur af vand permanent begrave store dele af Europa under havets overflade. Fra den flade og sandede nordkyst til de stejle og stenede skrænter længere mod syd. Årskort kan købes på stedet eller ved at ringe til os på 70 120 212 (Internationale takster kan gælde, priser kan variere afhængigt af udbyder). Hvad er det, der er så interessant ved vand, og hvorfor bliver vi ved med at undersøge vand og fortælle historier om det.

Da må det tunge pirkegrej – og den rette pirketeknik – i brug. Den følgende artikel er fra Dagbladet Politiken 24/1-1998 Som perler på en snor ligger de, Djurslands mange og klassiske kystfiskepladser.