Afrimning

Afrimning
Forfatter:
ISBN:
9788799633272
Udgivet:
25. november 2017
Sprog:

Måske er Afrimning den eneste af sin slags. Et naivistisk udtryk der umiddelbart åbner dit hjerte og bereder et smil. Rim på vers, den slags er godt nok håbløst umoderne, men det rører ikke Lone, der nu stolt har sat det sidste punktum i sin 6. bog. Ved første øjekast kan bogen virke som en oplagt børnebog. De glade tegninger og de mange fantastiske ord, der med rytmik og sirlig orden danner små hyggelige historier. Det er dog langt fra bogens hele. Man opdager lynhurtigt, at sproget blomstrer selv fra meget gamle og glemte frø. Dobbeltbetydninger, store og små af livets problemstillinger behandles, nænsomt og endda lige på og hårdt. De fleste rim vil få dig til at smile, de fleste rim vil få dig til at glædes, nogle vil udfordre dig og alle vil få dig til at tænke. Kunstmaler Ole Grøn nærede de små frø ved at tilbyde sine pensler, opfordre til mere digtning og foreslå et samarbejde om at lave denne bog. Lones rim skabte billeder i hans hoved, og billederne skabte liv til Lones tekster.

Gennem de seneste mange år har flere spurgt til, om ikke Lones rim kunne udgives i en bog. Her er den så, og vi håber, den vil bringe dig alt godt.

Lone skriver på bagsiden af bogen:Afrimning – optøning af isdannelser Der er brug for indre musik, for rytme i ord og liv i billeder. Nye takter i gammelkendte anslag af sproget. For at skabe glæde, underfundige tanker, indre varme, undren og ophold i tiden. Det trænger voksne også til. Læs højt, læs dybt eller læs indenad, læs for dig selv eller glæd andre med en dans i ord og billeder. Her er en bog, der vil dig det godt.

Hver dag. Denne udgivelse er blevet til på billedkunstner Ole Grøns foranledning. Et velkomment forslag om at digte rim til inspiration i atelieret. Henover sensommeren og efteråret 2017 er små samlinger af rim sendt fra Brandbygegaard til Kysing, og først skitser senere hen færdige illustrationer er kommet retur.

Søren Kvist har stået for den grafiske opsætning af rim og billeder.

Multi Køl | Multi Køl løser opgaver til industrien inden for køl og køling, frost, klima og opvarmning af rum. Stort udvalg af køleskabe hos Harald Nyborg. Med automatisk afrimning slipper du for at tømme hele skabet, hver gang det skal afrimes. Hvad er NoFrost eller automatisk afrimning. Se Skousens store udvalg af NoFrost frysere og få hurtig levering.

WFG 185 Wine Cooler pdf manual download. Samme lave priser som i vores butikker. Med recirkulationsfunktionen fordeles kold.