Uafgjort

Uafgjort
ISBN:
9788711710210
Udgivet:
16. februar 2017
Sprog:

En lyrisk samling om en række overlappende, cykliske forløb; et om forretninger og handlende, et andet om spastiske og psykotiske børn og et tredje om samvær og ægteskab. Lyrikken er kendetegnet ved prosaisk-nøgterne konstateringer af kendsgerninger, alt holdt i et normalsprog, der understreger teksternes pointe.Charlotte Strandgaard, født 1943, prisbelønnet dansk forfatter. Forfatterskabet tæller både digte, prosa, debatbøger, skuespil, film og radio. I det tematiske centrum for forfatterskabet står det, der er svært at tale om, og kampen for kvinders ret til egen krop, ligestilling mellem kønnene og bekæmpelsen af ulighed. Genstand for fortællingerne er de liv, der leves i samfundets periferi og de stemmer, der ikke bliver hørt.

Charlotte Strandgaard arbejder på at skabe forståelse mellem samfundets udstødte og samfundets støtter – også politisk og aktivistisk – og er således både privat og professionelt båret frem af et socialt engagement og en vilje til indlevelse i andres skæbner og miljøer.

Herreholdet er en overbygning på Haderslev FK som første gang rykkede op i. fredag den 20. Begge hold mødte op med en ny opstilling i forhold til den. Choose from a huge selection of sports & take advantage of some of the best odds around. Det giver en ganske komfortabel position. Fire kampe er vundet, og tre kampe er endt uafgjort. fredag den 20. 8.