Bjergene synger

Bjergene synger
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702222623
Kategori:
Udgivet:
19. december 2016
Sprog:

Ana har aldrig været elsket af sine forældre, der synes, hun er grim, og væmmes ved hendes vanskabte hånd. Hun opdrages derfor af barnepigen Melissa, der til gengæld giver hende al sin kærlighed. Da hun dør, bryder Anas verden sammen, og hun flygter hjemmefra, fordi hendes forældre vil overlade hende til en kold, streng slægtning. Nu begynder Anas lange vandring mod bjergene i øst. Hun træffer mange særprægede og kærlige mennesker, der hjælper hende. Da hun møder medmenneskelig varme og forståelse, kommer hun til at trives og bliver smuk. Men på den sidste etape af hendes rejse, overfaldes vognen af røvere, som Ana efterhånden slutter sig til. Hos dem møder hun den mand, der vækker hendes følelser… Bjergene synger fortæller om Ana og om andre menneskeskæbner i et anonymt land i en ikke nærmere angivet fortid. Af forfatteren til Villa Futura.

september: Vandring 3. Ledende overlæge på Psykoterapeutisk afsnit for 'ikke psykotiske lidelser' Frederiksberg hospitals psykiatriske center fra 2009 ”Mallorca er et dejligt land”, lød det fra en dreng, idet flyet satte hjulene på landingsbanen i Palma de Mallorca. og 18. Til højre er der en dør til tobaksfabrik. En eventyrlig ekspedition. En plads i Sevilla. Sommervejr (efter danske standarder), surf og nye eventyr.

(Varmen er tiltrækkende. GR221. Se dag-til-dag program, kort, billeder og bestil online Aktiv rejse med spændende vandredage på Mallorca.