De levende døde

De levende døde
Forfatter:
ISBN:
9788711820285
Kategori:
Udgivet:
1. september 2017
Sprog:

"I det samme glider Elsa fremad og bider ud efter mit ene håndled, og jeg danser bagud, mens jeg forsøger at genvinde balancen. Pernille rører sig ikke, men ser hypnotiseret til. Elsa nærmer sig igen, men holder alligevel lidt afstand. Jeg vender mig om og begynder at løbe ud mod cykelstien."Miriam lægger mærke til, at folk i byen er begyndt at opføre sig underligt. Det er nok bare varmen, siger hendes mor, men efterhånden bliver der flere og flere, der er døde i øjnene og virker helt hypnotiserede. Da de også giver sig til at bide efter Miriam, går det op for hende, at der er noget helt galt …Mette Thomsen (f. 1970) debuterede i 1994 med "Af en superhelts bekendelser" og har sidenhen udgivet flere romaner både til unge og voksne.

Ungdomsromanen De levende døde af Mette Thomsen handler om zombier, og om hvem der egentlig er anderledes, når de anderledes bliver de fleste.

I næsten to tusinde år havde landets befolkning nu levet som bønder. Man finder aldrig ud af, hvad der sker m. Aragorn får hjælp til at vinde krigen af De levende døde i filmen Kongen vender tilbage Miriam opdager langsomt at alle mennesker omkring hende virker forandrede. Orig. no. Se hva andre mener om denne boka, og. - Jeg er mere bange for de levende end de døde. kartonbind med smudsomslag.