Bundet til dig

Bundet til dig
Forfatter:
ISBN:
9788740008784
Udgivet:
13. juni 2013
Sprog:

Tredje bind i pirrende erotisk bestseller-serie! Bundet til dig. En Crossfire-roman. Da Eva Tramell og Gideon Cross støder ind i hinanden i Crossfire-bygningen i New York, er kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende, men begge har de store følelsesmæssige ar og må kæmpe for et velfungerende romantisk forhold. Bundet til dig er den tredje bog i den stærkt erotiske serie om Eva og Gideon. Den første roman i serien er Blottet for dig, og den anden er Spejlet i dig.

Crossfire-serien er øjeblikkelig blevet en kæmpe succes. Den er solgt til udgivelse i foreløbig 34 lande og røg ved sin udgivelse ind som nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste.

Om forfatteren: Sylvia Day har skrevet talrige storsælgende romaner inden for den romantiske genre. Hun er gift og mor til to. Før Day blev fuldtidsforfatter, har hun haft vidt forskellige job; lige fra medarbejder i en forlystelsespark til russisk sprogofficer for den amerikanske hærs efterretningstjeneste. Forløberen til Spejlet i dig, Blottet for dig, var hendes store internationale gennembrud.

Sammen kan du og dine naboer skabe større tryghed og undgå indbrud i dit nærområde. Skriv til [email protected] Vi sælger alle telefoner uden. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Få hele 200 Gratis Chancer til Hans & Grete + op til 1. Kundeservice er en alvorlig sag for Amager Blomster. Kundeservice er en alvorlig sag for Amager Blomster. Gennem Ungarns hovedstad flyder floden Donau og deler byen i to dele, Buda og… Lærdom Å elska er å vera stille nesten heile tida og ha varme hender. Der er én person, der skal være tyr,… Kommunikation drejer sig om at fortælle den rigtige historie, med det rigtige budskab – til den rigtige målgruppe Selv om god kommunikation ikke er raketvidenskab.