Den sidste kilometer ny udgave (2012)

Den sidste kilometer ny udgave (2012)
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771373301
Kategori:
Udgivet:
5. november 2012
Sprog:

NY UDGAVE AF BRIAN HOLMS BESTSELLER Brian Holm har gennemført de hårdeste cykelløb i verden. Som eliterytter kørte han landevejsløb i al slags vejr og røg jævnligt i asfalten. Han levede i en verden af egoister, hvor brækkede arme og ben var noget man tog uden at kny, og kun tøsedrenge viste tegn på svaghed. Men da han i 2004 efter karrierens afslutning får konstateret tarmkræft, punkterer det hele. Alle illusioner om usårlighed brister.

DEN SIDSTE KILOMETER er hans historie om kampen gennem et kræftforløb og om at vende tilbage til livet som en ændret mand - både fysisk og psykisk. Det er en historie om at tage sig sammen, men også om at turde være sine følelser bekendt – og om at føle sig forpligtet til at udnytte mulighederne og hjælpe andre. Pressen skrev om bogen: "Bogen rækker langt ud over den snævre cykelverden. Holm har masser af gode råd til at tackle krisesituationer, og hans fantastisk vilje kan kun virke som en gulerod for folk, der vil rykke sig." - CyclingWorld Der er nu gået 3 år, siden Brian Holms bog udkom, og meget er sket. DEN SIDSTE KILOMETER er nu udvidet med tre nye kapitler, der kunne samles under overskriften (Ikke helt) efter bogen. Hvordan reagerede hans nærmeste, og hvordan reagerede omverden? Hvordan er det gået med diverse kræftprojekter? Og hvordan kom han selv igennem processen? Var det det værd?

14:19 I dag udkom den nye brochure JAMMERBUGTEN - DET SKER -ERLEBNISSE. campingbladet. Wordfeud er en nyere elektronisk udgave af det kendte Scrabble, eller Kriblekryds. Klik på navnet for at få information om den enkelte skole.

dk 3 forord velkommen til et nyt campingår velkommen til autocampere med kun 2 sovepladser da året gik på hæld besluttede folketinget ligeledes at. Maskinmestrenes Forening er en dimittendorganisation for maskinmestre, teknisk manager og dual purpose skibsofficerer, der er uddannede eller fortsat er under. Maskinmestrenes Forening er en dimittendorganisation for maskinmestre, teknisk manager og dual purpose skibsofficerer, der er uddannede eller fortsat er under. Busserne.