Tavshedens smerte

Tavshedens smerte
Forfatter:
ISBN:
9788740001051
Udgivet:
9. januar 2012
Sprog:

Dette er en højaktuel debutroman, som har vakt opsigt verden over med sin eksplosive og rørende beretning om en amerikansk/muslimsk familie i et USA før 9/11 og deres kamp for at høre til. Om at stå med et ben i hver kultur, den muslimske og den vestlige, og hvor stort et behov mennesket har for at høre til.

10-årige Hayat Shah er dybt fascineret af Mina, moderens smukke og troende veninde. Hun er en legende i familien, og da Mina kommer til USA for at bo hos dem, bliver Hayat henrykt. Hayats far deler ikke drengens begejstring. Han havde gode grunde til at lægge den fundamentalistiske verden i Pakistan bag sig. Men Minas indflydelse på den hidtil ellers så triste familie er magisk. Hun indvier Hayat i Koranens skønhed og styrke, og drengen bliver som forvandlet. Imidlertid finder Mina sin egen lykke et uventet sted, og det får Hayats lille glød af jalousi til at blusse op til et flammende bål opildnet af det omkringliggende samfunds antisemitisme. Og Hayat handler – med helt katastrofale følger for de mennesker, han elsker. Som bonusinfo kan vi fortælle, at The Oprah Magazine anmelder bogen i januar, og Oprah.com bringer ligeledes bogens første kapitel, hvor 200.

000 læsere får mulighed for at få et kig ind i Tavshedens smerte før udgivelsen. Om forfatteren: Ayad Akhtar er født i Milwaukee, USA, af pakistanske forældre. Han er uddannet fra Brown University i teatervidenskab og har yderligere en filminstruktøruddannelse fra Columbia University. Han har skrevet talrige prisvindende filmmanuskripter. Tavshedens smerte, som er hans første roman, er solgt til en række lande og udkommer i Danmark som det eneste andet land på samme dag som i USA: den 9. januar. Læs evt. mere på http://ayadakhtar.com/main.html

000 bøger. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003.

Mindst 75. Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003. 000 af bøgerne er danske. Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk.