Mentaliseringskompetence

Mentaliseringskompetence
Forlag:
ISBN:
9788771184624
Kategori:
Udgivet:
28. april 2015
Sprog:

Bogen beskriver en mentaliseringsbaseret tilgang som en metode til at skabe udvikling hos børn, unge og familier. Gennem fire hovedemner samler og udveksler forfatterne erfaringer fra arbejdet med mentalisering:Introduktion til metoden.

Tilgangen.I socialpædagogisk praksis.Indsatser i familien.Bogen indeholder konkrete værktøjer, ligesom den forholder sig til en række relevante forhold på området i et mentaliseringsperspektiv – herunder resultatdokumentation i form af Integrated Children’s System (ICS), traumers betydning for barnets udvikling, psykiske lidelser og hjernen. Bogen er en guide til fagprofessionelle, bl.a. socialrådgivere, pædagogisk personale og behandlere. Bogens bidragydere er: cand.psych.aut. Maja Nørgård Jacobsen, lektor i psykologi og psykiatri Michael Adam Cho Guul, cand.psych.aut.

Jesper Birck, pædagog Rikke Tomra Engberg, specialpædagog Tine Gasberg, socialrådgiver Jonatan Jonsson, socialrådgiver Sussi Falther Kloster, cand.pæd.pæd.psych. og pædagog Mirja Laubek, cand.psych.aut. Birgit Moselund, BA i filosofi og psykoterapeut Mette Mørk Nielsen, idrætspædagog Henrik Toftgaard og socialrådgiver og familieplejekonsulent Lea Tranberg.

Hvad er mentaliseringskompetence hos forældre, og hvorfor er det vigtigt, at. Introduktion til Parent Development Interview (PDI) i et anvendelsesperspektiv. Vi er en psykologpraksis, som tilbyder psykologisk rådgivning, supervision, psykoterapi, undersøgelser og kurser. Introduktion til Parent Development Interview (PDI) i et anvendelsesperspektiv. Hvad er mentaliseringskompetence hos forældre, og hvorfor er det vigtigt, at. Vi er en psykologpraksis, som tilbyder psykologisk rådgivning, supervision, psykoterapi, undersøgelser og kurser. Vi er en psykologpraksis, som tilbyder psykologisk rådgivning, supervision, psykoterapi, undersøgelser og kurser. Hvad er mentaliseringskompetence hos forældre, og hvorfor er det vigtigt, at. Vi har specialiseret os i at anvende og. Bemærk, at man optages efter kvalifikationer, og at vi anbefaler at man søger 2 fra samme arbejdsplads. Hvad er mentaliseringskompetence hos forældre, og hvorfor er det vigtigt, at.