Boomerang

Boomerang
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771161823
Kategori:
Udgivet:
30. september 2015
Sprog:

Af forfatteren til SARAHS NØGLE og MOKKA. Nogle hemmeligheder må holdes skjult for enhver pris. Boomerang er en gribende roman om, hvordan tavshed og fortielse kan lamme en familie, men mest af alt er det en historie om kærlighed og tilgivelse – og mod til at konfrontere sandheden... Antoine Rey overrasker sin søster Melanie med en tur til barndomsparadiset på den franske ø Noirmoutier på hendes 40-års fødselsdag, hvor de ikke har været siden deres mor døde for mere end 30 år siden. Turen vækker minder, og ikke bare gode. På vej tilbage til Paris efter en trods alt vellykket weekend, er Melanie tavs og anspændt i bilen, og idet hun tager mod til sig til at fortælle Antoine om noget, der er dukket op i hendes minder, mister hun kontrollen over bilen. Melanie bliver hård kvæstet, mens Antoine ikke får en skramme. Han beslutter sig for at finde ud af, hvad det var, søsteren ville fortælle, og han kommer på sporet af en velbevaret familiehemmelighed, som især drejer sig om deres mor. Lidt efter lidt afdækkes hemmelig-heder, som skulle holdes skjult for enhver pris.

Oversat til 15 sprog, ligger på bestsellerlisterne igen i mange lande, filmrettighederne er solgt· I 2009/2010 Frankrigs tredjebedst sælgende forfatter i Europa (efter Larsson/Brown og Brown/Meyers) Tatiana de Rosnay er født i 1961, har engelsk, russisk og fransk baggrund, hendes modersmål er engelsk, og hun bor i dag i Paris. Hun har en bachelor i engelsk litteratur, og ved siden af sit virke som forfatter, har hun arbejdet som presseattaché for Christie’s, redaktør for Vanity Fair og som journalist for ELLE. Tatiana de Rosnay har udgivet i alt ti romaner. Hendes internationale gennembrudsroman, Sarahs nøgle, har nu passeret 100 uger på den prestigetunge bestsellerliste, den er indtil videre udgivet i 38 lande oNew York Times' g har solgt over 3.000.000 eksemplarer på verdensplan.

Hendes anden roman på norsk, Boomerang, gik også rent ind på bestsellerlisterne og har solgt tæt på 50.000 eksemplarer alene i Norge

Know when your email gets read or clicked. The home of all your favourite Kids TV including Tom & Jerry, Scooby-Doo and Looney Tunes. Use these dog tags & cat tags - you will love them or your money back.

Een modern bedrijfsverzamelgebouw, speciaal voor creatieve ondernemingen en ondernemende. Una compañía Time Warner. Boomerangla. Graj w Internecie w gry ze swoimi ulubionymi postaciami z kanału. Boomerang LA.

Albany County residents packed into the Lincoln Community Center on Thursday night to hear about the steps taken so far to purchase about 5,500 acres of land between.