Vindmiljø omkring bygninger

Vindmiljø omkring bygninger
Forfatter:
ISBN:
9788756303804
Kategori:
Udgivet:
1. januar 1981
Sprog:

Anvisningen beskriver hvordan vindmiljøet afhænger af bygningernes placering indbyrdes og i terrænnet, samt udformningen af bygninger, læskærme og beplantning.

Der redegøres for hvordan et vindmiljø kan beregnes ved et foreliggende projekt, og der bringes nogle eksempler på modelforsøg i vindtunnel.

Du skal lige vide at vi kun handler med firmaer og offentlige kunder og modtager ikke kortbetaling. Du skal lige vide at vi kun handler med firmaer og offentlige kunder og modtager ikke kortbetaling. Varen er føjet til kurven. Læs i øvrigt handels- og leveringsbetingelserne. Varen er føjet til kurven. Brande i bygninger spreder sig sjældent længere end til den brandmæssige enhed, hvori den er startet – fx en lejlighed, et kontor eller en butik – og her er det muligt at standse og slukke branden uden at den nødvendigvis er altødelæggende for bygningen. Læs i øvrigt handels- og leveringsbetingelserne.

Brande i bygninger spreder sig sjældent længere end til den brandmæssige enhed, hvori den er startet – fx en lejlighed, et kontor eller en butik – og her er det muligt at standse og slukke branden uden at den nødvendigvis er altødelæggende for bygningen.