Desperate forbrydere skød mod politi

Desperate forbrydere skød mod politi
Forfatter:
ISBN:
9788711846148
Kategori:
Udgivet:
26. september 2017
Sprog:

Anden juledag i 1994 udspillede der sig et natligt drama i Norrbotten, der kunne have endt i en tragedie. Flere politifolk blev beskudt med automatvåben af to desperate mænd, der flygtede efter et mislykket indbrudsforsøg. For at ryste de forfølgende politifolk af sig smed gerningsmændene håndgranater og affyrede automatvåben med det formål "at gøre en ende på dem".De to forbrydere var ingen vårharer.

De havde tidligere begået en række tyverier fra våbendepoter i det nordlige Sverige. Udbyttet fra disse – sprængstoffer, håndgranater og ammunition – havde de gemt i et mineret folkevognsrugbrød, som de havde parkeret i et boligområde i Umeå seks uger tidligere.

Adolf Hitler blev født i den lille nord-østrigske grænseby Braunau am Inn (Oberösterreich) lige op ad det tyske Bayern og ikke langt fra Bøhmen, det nuværende. Adolf Hitler blev født i den lille nord-østrigske grænseby Braunau am Inn (Oberösterreich) lige op ad det tyske Bayern og ikke langt fra Bøhmen, det nuværende. Værsågod. Land DK. Værsågod. Senditíð 19:10 - 19:50 Bólkur documentary. Adolf Hitler blev født i den lille nord-østrigske grænseby Braunau am Inn (Oberösterreich) lige op ad det tyske Bayern og ikke langt fra Bøhmen, det nuværende. Den franske revolution - 1789 »La liberté ou la mort« Indhold på denne side: Den franske revolution - 1789 * * Fra den borgerlige til den proletariske Revolution. Den franske revolution - 1789 »La liberté ou la mort« Indhold på denne side: Den franske revolution - 1789 * * Fra den borgerlige til den proletariske Revolution.

Adolf Hitler blev født i den lille nord-østrigske grænseby Braunau am Inn (Oberösterreich) lige op ad det tyske Bayern og ikke langt fra Bøhmen, det nuværende.