En sang for de døde

En sang for de døde
Forfatter:
ISBN:
9788771912012
Kategori:
Udgivet:
1. maj 2017
Sprog:

Otte år er gået siden den brutale morder fyldte Oldcastles befolkning med frygt. Fire kvinder blev kidnappet, lemlæstet og efterladt til at dø - alle havde de fået sprættet deres mave op, og syet en dukke ind i den. Men pludselig, uden nogen forklaring stoppede drabene brat.Dengang var det Ash Henderson der efterforskede sagen. Nu er hans familie splittet, hans karriere er i laser og han skal sandsynligvis tilbringe resten af sit liv i fængsel. Men da endnu en kvinde bliver fundet død med en dukke syet ind i maven, ser Ash endelig en chance for at blive renset.

En chance for at få sin frihed tilbage, og en chance for at få hævn!En sang for de døde er den anden bog i serien om Ash Henderson.

Hvert hul er en lille mine. Jeg er en af Bakkens sangerinder, de fromme kvinder, som nu forsvinder. Den er skrevet af Freddie Mercury til bandets album A Night at the Opera fra 1975. Den er skrevet af Freddie Mercury til bandets album A Night at the Opera fra 1975. På norsk har den tittelen «Lykkelige gate». På norsk har den tittelen «Lykkelige gate».

Innspilling. Kr. Den er skrevet af Freddie Mercury til bandets album A Night at the Opera fra 1975. Jeg'r en fremmed fugl, en.