Strik i sekvenser

Strik i sekvenser
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740614855
Kategori:
Udgivet:
1. juni 2017
Sprog:

Strik i sekvenser er en imponerende, stor og smuk bog med et spændende og anderledes koncept. En nytænkning af den klassiske mønsterbog med en ny tilgang til at lave strikkemønstre.

Konceptet i Strik i sekvenser er ganske simpelt: Strik en enkel mønstersekvens i ret og vrang eller to farver, gentag sekvensen igen og igen - og skab herigennem et fantastisk stykke strik. Bogen indeholder alt fra mønstre over 1 pind til nye og komplekse designs, som kan strikkes frem og tilbage, rundt eller i former som f.eks. trekanter. - og ikke mindre end 40 opskrifter på enkle og elegante tilbehør. Bogens teknik og fremgangsmåde giver dig frihed til at skabe komplekse strykker strik uden at skulle følge detalerede instructioner eller rapporter.

Hans hjerte er blevet fjernet og sendt. Vil du være først med de bedste tilbud og nyeste trends indenfor strik og hækling, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Nyhedstilmelding.

Hans hjerte er blevet fjernet og sendt. De involverede muskler strækkes. De involverede muskler strækkes. Hans hjerte er blevet fjernet og sendt.

Anden bog i serien om Helen Grace Liget af en mand bliver fundet i et forladt hus. Nyhedstilmelding. Køb 'Bro bro brille' bog nu.