Mænd uden kvinder

Mænd uden kvinder
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771296471
Udgivet:
8. september 2015
Sprog:

Syv noveller, der handler om den svære kærlighed.

Om ikke at kunne se og ikke kunne forstå den anden. Om at miste eller ikke kunne få. Almindelige hverdagsfortællinger, og så alligevel ikke.

For katten forsvinder, månen er af is - og i den sidste novelle vendes Franz Kafkas "Forvandlingen" på hovedet, og vi oplever en skæv og uforbeholden kærlighed. Haruki Murakami bevæger sig som altid frit mellem det realistiske og det groteske, og selv omtaler han denne bog som “en række historier, der behandler ensomhed og isolation og forsøger at få fat på, hvad disse tilstande – som de fleste jo kender til – betyder på et følelsesmæssigt plan.

Man skal overveje sit budget, når man skal vælge forlovelsesringe og vielsesringe. Læs grinebiderne og indsend evt. Det bliver mere og mere populært for Polske kvinder at finde sammen med danske mænd. Hvad synes du. Kom … Gifte kvinder som boller uden om utro kvinder og piger vil have fremmede mand mænd Cougar dating-portaler i Danmark 2018. Skriv blot i bloggen nedenfor, hvor din joke kan Jeg hedder Lukas er 18 år. Skriv til mig. Find landets største udvalg af briller til mænd, kvinder og børn. Jeg forhandler nattøj i mærkerne Trofé, Brandtex. I bogen 'Modne Mænd' fortæller 24 kendte danske mænd uden filter i samtaler med Bo Østlund, hvordan livet ser ud fra de 60 år og opefter. Jeg vil virkelig gerne mødes med nogle ældre kvinder.