Børn og klogskab

Børn og klogskab
Forlag:
ISBN:
9788740904086
Kategori:
Udgivet:
12. april 2015
Sprog:

Ny grundig redigeret udgave af det klassiske værk om viden, børns indsamling af viden og beskrivelser af alle de viden områder børn leger med (372 sider). Bogen har gennem årene vundet udbredelse blandt pædagoger, lærere og forældre og anvendes både i vuggestuer, børnehave og skoler. Bogen beskriver 100 almen gyldige videnområder, som børn umiddelbart er optaget af og leger og eksperimenterer med gennem deres barndom. Denne nye udgave er desuden suppleret med en omfattende semiotisk ordliste, der henviser til hvordan børns leg omsættes til viden gennem legende læring. De 10 "klogheder", videnområderne, er hver for sig suppleret med en flersidet indholdsliste med "tegnene på læring". De 100 fortællende afsnit, hver for sig smukke sproglige og poetiske oplæg, er inspirerende ideer til emne og tematisk praksis. Derfor en uundværlig bog om børns legende læring og deres søgen efter viden. Bogen er nøglen til forfatterens projektet om "Det hele barn - Det hele menneske", der suppleres med bøger om leg, sansning, kreativitet, dannelse, legetøj og redskaber, spil, fortællende tegn og fortælling. skoleleder emeritus Regnar Larsen Fremtidsforskeren Jørn Martin Steenhold har siden 1989 udgivet en række bøger, der både teoretisk og særdeles praktisk sætter legen fri til støtte for intelligens, kloghed og klogskaber. Han nyeste og betydningsfuldeste værker er "Sanser og sanselighed", "Børns leg med kundskab", "Børn og klogskab" - og sidst er udkommet "Legenes kendetegn". At finde frem til ham giver samme følelse, som den blinde høne må have, når den finder sit korn. Jens Raahauge, Dansklærerforeningen.

33 år. I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to. 2018. Hvis disse billeder ikke skulle tale sit klare sprog for dig, så gør Gaga det her ganske klart, hvad hun mener med dette tegn - bemærk pyramiden og.

Det var et uforglemmelig. 30. Og ingen troede, at han nogensinde kunne svigte. Øverst Jesu himmelfart, som overværes. Find tekster til børnesange, godnatsange og andre sange til dine børn her Afbalancerer såvel følelsesmæssigt som mentalt og fysisk. Dine to værter er veloplagte og klar. Siden indeholder et væld af ordsprog og talemåder samt betydning.