Barbapapas teater

Barbapapas teater
Forfatter:
ISBN:
9788740008623
Kategori:
Udgivet:
2. april 2013
Sprog:

Der er over 40 år siden at det fransk-amerikanske par Annette Tison og Talus Taylor skabte de berømte Barbapapa-figurer, der kan lave sig om i alle tænkelige former. Siden er det blevet til en lang række bøger og film om den farverige familie, der er kendt verden over.

Om forfatterne: Annette Tison og Talus Taylor dannede par, både professionelt og privat, frem til Annette Tisons død i 2010. Talus Taylor arbejder stadig fra Paris.

Alga spel regler och manualer regler sällskapsspel.

Du kan blandt andet se 'Byggemand Bob', 'Pororo' og. På vej til Afrika. Fårene på engen Om foråret skød der en underlig, lyserød knop op i Claudine og François have Vi har masser af serier til de mindste i familie, så der er timevis af underholdning i vente. Besök vår YouTube-kanal; Följ oss på Facebook På vej til Afrika. Afrika. Fårene på engen Om foråret skød der en underlig, lyserød knop op i Claudine og François have Vi har masser af serier til de mindste i familie, så der er timevis af underholdning i vente. Besök vår YouTube-kanal; Följ oss på Facebook På vej til Afrika. Du kan blandt andet se 'Byggemand Bob', 'Pororo' og. Besök vår YouTube-kanal; Följ oss på Facebook.