Underbevidstheden

Underbevidstheden
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771142099
Kategori:
Udgivet:
28. februar 2011
Sprog:

Bogen søger at finde frem til, hvad det ubevidste er for noget, og svare på, hvorfor vi drømmer. Når vi søger det ubevidste, viser det sig besynderligt nok, at vi finder bevidsthed. Men det, vi finder, er en anderledes bevidsthed, der bæres af symbolske billeder, som kommer til syne. Såvel som det ubevidste kan være bevidsthed, der er forsvundet, er det bevidsthed, der bliver til. Det er denne begyndende bevidsthed, der kommer frem i bogen. Det, vi kalder ubevidst, når vi ikke kan forstå meningen, viser sig at indeholde viden, som vi er bevidst om, og er ved at erkende. Men vi har måske ikke set det så klart, som når det står udtrykt i billeder. Der har været mange spekulationer om grunden til, at vi drømmer, men de mange teorier har ikke kunne give tilstrækkelige svar. Tankegangen i bogen rummer imidlertid en nøgle til at svare på, hvorfor vi drømmer. Symbolerne i drømme har ligheder med det, de symboliserer. Vor erkendelse kan bruge disse ligheder for at brede sig ud fra noget, vi allerede kender. Vi ser, at det er som noget, vi kan genkende. I vor forståelse af drømme skal vi altså se billederne som erkendelse, der finder sted. Det er en identificering af noget, der trækkes frem i lyset, hvor det er til at se.

fl. En positiv påvirkning. Det er et signal om, at vi har belastet os selv eller er blevet belastet længe nok, og nu er det tid til at hvile og slappe af. a. Gaudènte, livskunstner og business sparringspartner – tror på tydelig balance mellem arbejds og private ambitioner. Netop symbolikken i kortene og herunder deres tolkning har ikke overraskende altid været et stort diskussionsemne.

Kontakt hypnotisør Per Gerskov Effektiv hypnose der virker . Her til højre kan du se de ting, jeg ofte har behandlet med hypnoseterapi. Forandringer i organisationen kan ikke gennemføres uden du tager højde for kulturen Vi kender alle til træthed. Vi behandler bl.