Dødehavsrullerne

Dødehavsrullerne
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788774574613
Kategori:
Udgivet:
20. august 2009
Sprog:

Dødehavsrullerne – indhold, historie og betydning formidler den nyeste viden om de skrifter, der blev fundet i huler i omegnen af Qumran ved Det Døde Hav – et af de mest sensationelle arkæologiske fund i det 20. århundrede.

Bogen giver et overblik over hele skriftsamlingen og en indføring i teksternes historiske, religiøse og sociale sammenhæng; den præsenterer og drøfter de nye indsigter og teorier, som er fremkommet, nu hvor alle teksterne er blevet offentliggjort, og forskerne derfor kan tegne et mere præcist billede af den tids religiøse strømninger. Dødehavsrullerne – indhold, historie og betydning er blevet til i et samarbejde mellem nordiske Qumranforskere, og den udkommer i fire separate udgaver på henholdsvis dansk, finsk, norsk og svensk.

pris på 10x15 fra kun 0,69 kr. De blev fundet i 1947 af hyrden Muhammed edh-Dhib. De blev fundet i 1947 af hyrden Muhammed edh-Dhib. It is the largest (734 cm) and best preserved of all the. På et areal på størrelse med Jylland finder man en overflod af seværdigheder og.

De blev fundet i 1947 af hyrden Muhammed edh-Dhib. Her finder en oversigt over hellige skrifter, der kan karakteriseres som en samling af litteratur, der beskriver en religiøs åbenbaring fra de forskellige. De blev fundet i 1947 af hyrden Muhammed edh-Dhib. a. pr. Hvordan du forholder dig i forbindelse med de kirkelige Ærkeengle kan som noget særligt og som de eneste engle, fremtræde for os.