Løbbinding

Løbbinding
Forfatter:
ISBN:
9788789232348
Kategori:
Udgivet:
30. december 2016
Sprog:

I bogen beskriver Anne Birgitte Beyer arbejdsgangen for flere end 50 cylindre, krukker og fantasi-skåle inspireret af kunst, fotos, rejser og ikke mindst naturen i Danmark. Alle bundet i oldtidsteknikken løbbinding, det enkle princip med en gennemgående sjæl, der beviklet eller åben syes fast til de foregående omgange, så der dannes form. “Med sin tilgang til farver og inspirationskilder kan bogen inspirere til arbejdet med kunsthåndværk i bredere forstand. Den poetiske sprogtone i beskrivelserne, udover de helt nøgterne arbejdsbeskrivelser, hæver bogen over gængs hobby- og håndarbejdslitteratur. Og så er den pæn og homogen i sit grafiske udtryk (fra DBC’s lektørudtalelse).

Få inspiration og køb materialer. Planterne hentes ude i naturen og så tændes der op for grukedlen - resultatet er garn i alverdens farver. Inspiration til nåle- og løbbinding af Else Marie Pedersen i samarbejde med Lois Walpole. Ratings of hotels, restaurants, and attractions written by LBinding on TripAdvisor. Kurvens sider holdes sammen af enkle knuder i rækker. På billederne ovenfor ses udsnit det ældste europæiske løbbinding vi kender. Da jeg ikke umiddelbart ejer noget solidt sejlgarn til. Simple Binding of Data from code behind to XAML.

Løbbinding (lukket løbbinding) NB. Løbbinding er en gamle kurveteknik kendt fra hele verden. Source = … Travel question and answers by LBinding on TripAdvisor forums.