Stine Bosse

Stine Bosse
Forfatter:
ISBN:
9788702153408
Kategori:
Udgivet:
7. november 2013
Sprog:

Opdateret udgave med en efterskrift om Stine Bosses afgang fra stillingen som administrerende direktør i Tryg - og om valgene og tiden derefter. Stine Bosse - Det handler om at turde er fortællingen om den højst placerede kvindelige topchef i Danmark. Stine Bosse er flere år i træk udpeget til at være blandt de 10-15 mest magtfulde kvinder i Europa af Financial Times. I denne bog åbner hun op og fortæller for første gang SIN personlige historie. Først og fremmest om viljen til at ville magten og nå hele vejen. Her spiller barndommen, opvæksten og det komplicerede forhold til begge forældre en afgørende rolle. Historien om Stine Bosse er samtidig beretningen om magtmennesket, det ind i mellem brutale magtmenneske, som har et stort behov for tryghed og kontrol. En kvinde, som har udviklet et "radarblik" i sin tidlige barndom takket være morens depression, og i dag kalder det en af sine største styrker private og professionelle styrker. Stine Bosse forholder sig til sig selv og sin omverden, som vi sjældent ser fra topchefer. Hun kræver i det hele taget retten til at forholde sig. For hun vil mere end blot magten, hun vil samfundsengagementet, kampen for en bedre verden – ganske enkelt. I denne stærkt personlige erhvervsbiografi har hun involveret sig fuldt ud. Bogen kommer blandt andet omkring emner som kvindelighed, magt, rollemodel, drivkraft og jagten på det at være god nok. Læs den femstjernede anmeldelse fra Berlingske Tidende. Henrik Ørholst gav den seks stjerner for faglighed og seks stjerner for underholdningsværdi i Jyllands-Posten. Han skrev bl.

a.: " ... en af de bedste erhvervsbiografier, som er skrevet på dansk. Den går tæt på. Meget tæt på. Det er bestemt ikke normen, at der bliver åbnet op for de inderste tanker. [...] Jens Christian Hansen og Christian Nørr har skrevet en bog, som sætter en helt ny standard for hvad topchefen kan gøre. "Det handler om at turde" står der på forsiden af bogen. Forfatterne og hovedpersonen turde. Resultatet er fremragende."

I SØNDAGs digitale univers finder du vores store kulturguide, tips til din sundhed, lækre opskrifter, interviews med skønne kvinder og inspirerende artikler til. Selskapet har også et stort kontor på Lysaker i Oslo, og totalt 56 salgs- og franschisekontorer. Herec. The company is owned and operated by Yum. dk er Danmarks største web-tv bibliotek kun med videoer om Europa og EU – med en søgemaskine og en nyhedstjeneste. I dette program om Kvinder i dansk Erhvervsliv har advokat Troels Wenzel Østergaard besøg af erhvervskvinden Stine Bosse og. Hvordan har det været med til at forme hendes liv. Stine Bosse voksede op med en mor, der gentagne gange blev ramt af depression, og som endte med at tage sit eget liv.

A jury on Friday convicted an Epping woman of abusing twin boys two years ago after agreeing to help care for them while their mother was in a homeless shelter.

Director of Public Affairs Marianne Wier, Better Place Denmark A/S Mere fra Få første måned for 0 kr.