Tro dine øjne

Tro dine øjne
Forfatter:
ISBN:
9788711704967
Udgivet:
2. december 2016
Sprog:

LIGELØNAlt andet lige tar man jo ikkeden der fra fødslen er skæv - var det første vi hørte om ligeløn- Vist er den skævmen først må vi lige ...

var de næste ord Horsemor hørte om ligel'n Horsemor du skal bare gå hjem blande lidt mer mel i farsen tralle og trylle for skæv løndet gør de andre kællinger det har de altid gjort Og når din enlige unge er indsovet Og når din over- og underbo slår deres skæve for små lige midler Da skal du vælge den bedste del Lissom Maria: I mangel af Superstar udvikle dig i din fritidDu vil vel gerne nå højere op hvor det hele er lidt mere lige? Følge de fattiges studiekreds: "Hvordan man løser problemerder løser sig selv når de ikke mer er problemer -"Ligeløn opnået det blir de sidste ord Horsemor hører om lighedAlt andet lige var alt ved det samme.Lise Sørensen (1926 - 2004), født Louise Nathalie Sørensen, var en dansk forfatter. Lise Sørensen havde sin digteriske debut allerede som 17-årig, da hun fik optaget et enkelt digt i poesitidsskriftet "Vild Hvede". I 1946 udkom hendes første digtsamling "Rodløs", og i 1948 debuterede hun som prosaist med novellesamlingen "Goddag, Lisbeth." Fra 1956 fulgte en række bøger og digtsamlinger, hvor kvindesag og søstersolidaritet er genkommende temaer.

'Hvis du er lydig mod Herren din Gud og gør, hvad der er ret i hans øjne, lytter til hans befalinger og holder alle hans love, så vil jeg ikke påføre dig. Et klogt ordsprog: Et klogt ordsprog siger, at dine drømme først bliver håbløse den dag, du opgiver at forfølge dem. 149,95 kr Hvor.

Lad mig starte et andet sted… Hos dig. Praktiske tips om shopping i USA: Hvilke ting kan det betale sig at købe, hvad skal du være særligt opmærksom på, hvor meget må du indføre toldfrit til Danmark. En kalender indeholdende no-brand kosmetik og accessories. En kalender indeholdende no-brand kosmetik og accessories. 149,95 kr Hvor.