Fantasi – en kvindes intime bekendelser 4

Fantasi – en kvindes intime bekendelser 4
Forfatter:
ISBN:
9788711713235
Udgivet:
7. februar 2017
Sprog:

Fjerde afsnit i den hede og sansemættede serie om en virkelig kvindes erotiske eventyr.I Fantasi forsøger Ea at bekæmpe dagligdagens trummerum med dagdrømme, mens hun og Rune får lavet nyt køkken. Og pludselig giver to håndværkere nyt liv til fantasien.Om serien:"Jeg vil fortælle historien om mit liv. Eller i al fald en del af mit liv. En del af mit liv, som er mig, men som er skjult. Mit sexliv.

Det er det, jeg er skabt til.

Det er det, jeg kan."Verden er fuld af mænd, og jegfortælleren i denne serie er en kvindelig Don Juan, som bare ikke kan sige nej. Ea elsker sin mand og sine børn, men for hende er de ikke nok.

Hendes liv går i stå uden den pirrende stemning af et nyt eventyr, så når muligheden for en erotisk oplevelse viser sig, slår hun til.Seriens kvindelige hovedperson Ea er inspireret af en virkelig person af kød og blod. Efter samtaler med denne kvinde har forfatter Anna Bridgwater nedskrevet hendes fortælling som et vidnesbyrd om det hemmelige liv, hun lever parallelt med sin dagligdag med mand og børn.Anna Bridgwater er cand.phil. i litteraturvidenskab, freelancejournalist og forfatter. Serien En kvindes intime bekendelser er hendes skønlitterære debut.* * * * * "Temperaturen når nye højder i denne hede og intense novelle om en kvindes erotiske eventyr." – Pia Bechmann, e-bogsanmelder

Min kone Lotte, ok jeg havde inviteret hendes veninde Mia og hendes fyr Jesper ti en rigtig traditionel og konservativ par middag. Både Jesper og jeg gå op i mad, og han kom et par timer før Mia, så han kunne hjælpe mig med maden. Dansk amatør pars hemmelige fotos; Pæn pige elsker pik og uartige sexlege 196 - Starten på noget nyt Skrevet af AND | 05-04-2015 00:01:00 (Første gang). En dreng tilbringer aftenen med sin veninde, som han tidligere har erklæret sin kærlighed for og begær efter, men som ikke har fået sine følelser gengældt. Skriv med en i fængsel; Alle piger elsker sperm. - NOT.

Relaterede historier. Forfatter profil: Titel: Dato: Job/Offentligt/Natur: Uddrag af historien: Tantra Sex: Ireland: 2412 2017: I naturen: Efter at have kørt et stykke tid, fandt vi efter lidt søgen en ….