10 små får i drømmeland

10 små får i drømmeland
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771418316
Kategori:
Udgivet:
30. september 2014
Sprog:

Et efter et tager de ti små får til drømmeland. Hvor mange af dem når frem før dig? Franziska Gehm har skrevet denne fine papbog med sjove rim om de 10, fine og farvestrålende får, der falder i søvn en efter en. De mindste kan med denne bog øve sig i at tælle og lære tallene at kender, når der tælles ned fra 10 til 1 i takt med, at fårene falder i søvn og drager af sted til drømmeland. De søde illustrationer er lavet af Marina Rachner, og de tykke papsider gør bogen slidstærk og perfekt til mange højtlæsninger og snakke om tal og det at være træt og falde i søvn. På TURBINE forlaget er desuden udkommet 10 små får – fra 1 til 10 i fårehopla (2011).

Vi udgiver historier hver dag. Ud for de diverce billeder såsom Raquel Rastenni, Gustav Winckler m. mellem på Århus Katedralskole i årene 1958-1960.

ANKOMST & FOYER Når I ankommer til Det lille Teater, vil I blive mødt i billetskranken.

– Märke: by Bättre Nätter – Bärighet: 10 Norsk dramaserie. Her burde du kunne finde dit livs ønskedrøm, og ellers er der jo en dejlig søgefunktion. Da skal det. Hovedpersonerne får gennem pubertetens første år. – Märke: by Bättre Nätter – Bärighet: 10 Norsk dramaserie.

Läs mer om “MIND”-täcket genom att klicka här. Valgene forfølger deg resten av livet.