Roden til alt ondt

Roden til alt ondt
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788792880116
Kategori:
Udgivet:
27. februar 2017
Sprog:

I Roden til alt ondt undersøger Eskil Halberg hvad, det er ved vores arbejdsliv, som ikke hænger sammen. Undervejs tages læseren med rundt om samfundets “arbejdskult.

Roden til alt ondt veksler mellem den helt nære personlige vinkel; mødet med jobcentret og dagpengesystemet og så de politiske og teoretiske overvejelser om arbejdets rolle i vores samfund.

“Jeg har to gange på fire år sagt mit job op. Ikke fordi jeg havde fundet et andet, eller fordi jeg var specielt utilfreds med arbejdspladsen, kollegaerne eller ledelsen.

Jeg sagde op, fordi jeg havde en fornemmelse af at der er noget i arbejdslivet, der ikke hænger sammen. Eskil Halberg er uddannet cand.scient.

adm. fra Roskilde Universitet og har i de senere år gjort sig bemærket som blogger, debattør og arbejdskritiker.

Han har bl.a. deltaget i programmer som Deadline, Radio 24Syvs " Det røde felt" og skrev en af Informations mest læste artikler i 2015. Bogen er den tredje udgivelse på Forlaget Nemos debatserie Tumulti.

0 The Fool - Position 1. Gå til TEKSTER. Wienecke skrev op gennem 1990´erne i alt 34 afsnit om Struers lokomotiver. Denne side er blot en simpel liste med de bøger vi har på siden indtil nu. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Du kan selv behandle et hold i nakken. I de fleste tilfælde er det bare ikke ryggen, som er det reelle problem. 16 - Sex-banken Skrevet af Bankmand Tilføj til min liste.

16 - Sex-banken Skrevet af Bankmand Tilføj til min liste. Det er derfor tid til at sadle om, mens tid er.