Digital læsedidaktik

Digital læsedidaktik
Forlag:
ISBN:
9788750045182
Kategori:
Udgivet:
20. august 2015
Sprog:

Børn er i dag omgivet af digitale tekster, men det er ikke ensbetydende med veludviklede digitale læsekompetencer."Digital læsedidaktik" fortæller om, hvordan lærere kan undervise elever i at læse digitale tekster, hvorfor det er så vigtigt at lære eleverne at læse digitale tekster med et kritisk blik, og hvordan brugen af digitale læremidler kan støtte læseforståelsen af digitale tekster. Endelig diskuteres, hvilke tekster og hvilket indhold eleverne skal arbejde med.

Bogen præsenterer en læsedidaktik til grundskolens mellemtrin og overbygning. Den er et resultat af et projekt, hvor lærere, læsevejledere, læreruddannere og forskere har samarbejdet om at udvikle og afprøve nye didaktiske greb. Pædagogisk designforskning hedder metoden, som både kan bidrage til udvikling af praksis i skolen og til at skabe ny pædagogisk viden om digitale tekster og læsedidaktik.

00 – 9. fordelt over to seminarer fredag den 6. Biblioteksdidaktik - metode; Projekt Digital læsedidaktik, UC Syddanmark (Anette Krenzen – R2L, educreation; Henrik Kasch – bookbuilder; Lene Illum Skov & Birgitte Bækgaard – læseguides) Digital læsedidaktik. / Jens Jørgen Hansen; Dorthe Carlsen. Til bibliotekaren Digital læsedidaktik - at læse og lære i skolens tekst- og læringslandskab. bogens ISBN er 9788750045182 No category; Digital læsedidaktik + Køb 'Digital læsedidaktik' bog nu.

Navn * E-mail. november 2016: 8. Jens Jørgen Hansen, lektor og ph.