Alle tiders fortællinger

Alle tiders fortællinger
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788793500273
Kategori:
Udgivet:
17. maj 2017
Sprog:

Idéhistoriker og forfatter Lise Søelund har i mange år fortalt historier for både unge og ældre, og det er fortællinger om alt det, der er opfundet, fundet og fundet interessant gennem tiden. Bogen Alle tiders fortællinger tager os med på en rejse i tid og geografi med fokus på opfindelser, opdagelser og oplevelser igennem historien.Der bliver tid til at gå i dybden med begrebet tid, som både kan være af subjektiv såvel som objektiv karakter, og musikkens magi bliver åbenbaret gennem historien om kong Sauls dårlige lune i kombination med fårehyrden Davids musiske talent. Et flag daler ned fra himlen, og en dag findes Dannebrog på lagkagen, havelågen og andestegen.Der er fortællinger nok til mange lange aftener, til at bidrage til historie­undervisningen i skolen og til almindelig underholdning og oplæsning i hjemmet og på plejecentrene. Lise Søelund har både mundtligt og skriftligt formidlet tanker og temaer, som bogen tager op, så det er ligetil og mundret at læse og tilegne sig de gode pointer.

8-14 år), der har autisme, Aspergers syndrom eller ADHD/ADDHos Molis ved vi, at veje. Perlefilm producere animationsfilm og læringsspil til børn. Han var elsket og respekteret for at binde Sydafrika sammen efter årtiers apartheid. En komplet liste over alle vores varer. Månedens udstilling i Rotunden april - juni 2018: NFD NaturFotografer i Danmark – stiller skarpt på naturen ved at øge og udbrede interessen for naturfotografering. Nordisk folklore eller nordisk folkeminde er en samlebetegnelse for folketroen/folkloren i Norden, og omfatter forestillinger, der enten er lokale, eller har været udbredt over hele Norden og Nordeuropa. Kære gæst.

dk. 10. Månedens udstilling i Rotunden april - juni 2018: NFD NaturFotografer i Danmark – stiller skarpt på naturen ved at øge og udbrede interessen for naturfotografering.