Den vita hingsten

Den vita hingsten
Forfatter:
ISBN:
9788711660379
Udgivet:
17. oktober 2016
Sprog:

Clay Allison är kvar i Mexiko alldeles för länge. Hade han vetat vad som väntade hade han snabbt som ögat begett sig tillbaka till Staterna. I Mexiko hamnar han mitt i en serie märkliga mord och snart börjar kulorna vina runt hans huvud …Clay Allison eller William Marvin Jr är pseudonym för författaren Bengt-Åke Cras (född 1943) som skrivit 124 böcker i serien "Sexy Western". Cras har även skrivit ungdomsböcker, serier, sagor, noveller och dokumentära böcker, ofta under olika pseudonymer.

Den finska hästen är den enda hästrasen som har sitt ursprung i Finland. Sexnovellen 'Hästhandlaren och hans hingst' är skriven av Havets Härskare och ligger i kategorin Kinky.

Ytterligare ett litet äventyr med Sara Loft. Onsdag den 14 mars Rikssalen Örebro Slott Utnämning av 4 nya idrottare till Wall of Fame (WoF) Portarna till Örebro Slott slogs upp formellt kl. Ytterligare ett litet äventyr med Sara Loft.

För tredje gången hörde jag rösten genom den öppnade ytterdörren: Den finska hästen har sitt ursprung i de nordeuropeiska lantrasstammarna. Scarlet Knight). 0301 2018. Den finska hästen har sitt ursprung i de nordeuropeiska lantrasstammarna.