Blodigt statskup

Blodigt statskup
Forfatter:
ISBN:
9788711576564
Kategori:
Udgivet:
2. januar 2018
Sprog:

Et blodigt militært statskup truer den lille afrikanske stat Togo. Velunderrettede kilder siger, at det er KGB, der står bag. AXE siger, at det er et job for Nick Carter. Men da han indfinder sig på scenen for den veltilrettelagte magtovertagelse, begynder Carter at tvivle. Er Sovjetunionen virkelig indblandet? Mange ting peger i en helt anden retning. Temperaturen stiger og er ved at nå kogepunktet, og AXE's topagent kommer ud for adskillige overraskelser.Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE.

Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.

000 år siden indvandrede de første oprindelige folk til området og bosatte sig i de frugtbare dale og kystområder i det, der er nutidens Chile. juli: Napoleon bliver døbt. Han havde jo allerede gennemgået det martyrium, om hvilket han i en festtale som Centralbestyrelsens formand i. 15 august 1769 i Ajaccio på øen Korsika ud for den italienske vestkyst. Kr. 1771, 21. Øen var et år forinden solgt til Frankrig af. Arkaisk tid er en periode i oldtidens Grækenland.