Ledelse af arbejdsmiljø

Ledelse af arbejdsmiljø
Forfatter:
ISBN:
9788757132298
Kategori:
Udgivet:
3. november 2010
Sprog:

Ledelse af arbejdsmiljø giver et bud på, hvordan arbejdsmiljøledelse kan styrkes på den enkelte virksomhed, og hvordan koblingen mellem virksomheden og den statslige regulering kan sikre en høj kvalitet for arbejdsmiljøet. Certificeret arbejdsmiljø baseret på systematiske ledelsessystemer er blevet interessant for danske virksomheder, der siden 2001 har kunnet opnå certifikat på, at deres arbejdsmiljøledelsessystemer er i orden.

Et godt arbejdsmiljø er således vigtigt for både ledelse og medarbejdere, og det er væsentligt at kunne dokumentere, at man har styr på arbejdsmiljøet i forhold til kunder, samarbejdspartnere, myndigheder samt nuværende og kommende medarbejdere. Bogen giver svar på en række spørgsmål, og viser hvordan ledelse af arbejdsmiljø udvikler sig i praksis: * Hvordan opbygger og driver virksomhederne disse nye ledelsessystemer? * Hvilke erfaringer har virksomhederne gjort? * Fungerer den certificerede arbejdsmiljøledelse efter hensigten? * Bliver arbejdsmiljøet integreret i forhold til de øvrige ledelsesopgaver i virksomhederne? * Hvordan går det med medarbejdernes indflydelse på arbejdsmiljøet? * Sikrer ledelsessystemerne, at virksomhederne kontinuerligt udvikler arbejdsmiljøet? * Hvordan fungerer samspillet mellem virksomheder, myndigheder og certificeringsorganerne?

Se vores udbud af lederkurser, både til den nye og erfarne ledere. Spilles også søndag 15. september 2017 med senere ændringer - ikke autoriseret. Humperdinck. Vi har ofte fokus på ledelse, herunder ledelse af professionelle. Lær hvordan du bedst muligt skaber værdi for dig og din virksomhed.

Lørdag den 14. 360° lederfeedback. Emma Gads uopslidelige 'Takt og Tone' har eksisteret i 100 år.