Musikleg

Musikleg
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771604863
Kategori:
Udgivet:
27. oktober 2017
Sprog:

Alle kan lave musik med børn - hvis viljen og engagementet er der. Nogle vil måske mene, at man da skal kunne spille på et instrument eller i hvert fald skal kunne synge rent.

Men sådan er det ikke. I denne bog er præmissen, at alle kan lave musik med børn uanset deres musikalske udgangspunkt. Hvis man har viljen og lysten til det, så kan man! Bogen præsenterer et hav af musikalske aktiviteter og lege. Der kræves ingen særlige forudsætninger, nodekendskab eller instrumentkendskab for at bruge redskaberne i bogen - de er lige til at gå til. Håbet med denne bog er, at endnu flere voksne, der arbejder med børn i det daglige, får lyst til at gå i gang med musikken nu og her - også selvom benene er stive, og stemmen er rusten. Bogen henvender sig primært til pædagoger og øvrigt pædagogisk personale i daginstitutioner, både vuggestuer, børnehaver og dagplejer, og til studerende både på de musikpædagogiske uddannelser og på pædagoguddannelsen.

Musik & Billedskolen er for alle børn, unge og voksne der finder inspiration og glæde i livslang musisk udfoldelse. Der kan opdeles i 2 hold, A og B, som så dyster mod hinanden. Selskabslegen hit med sangen er en meget velkendt og sjov musikleg. Chiffontørklæder er meget velegnede til små og større børn. Musik & Billedskolen er for alle børn, unge og voksne der finder inspiration og glæde i livslang musisk udfoldelse. Vores kerneopgave er at skabe optimale rammer for elevernes kunstneriske og musikalske læring Danske børnesange, bind 1 Indhold Bjerget i skoven Bjørnen sover Bonden gik i skoven Bro, bro, brille Bryde kloster Der bor en bager Der kom en mand fra det Røde Hav Den information du giver os bliver udelukkende brugt til at sende dig en rabatkode på gratis fragt, samt nyhedsbrev med tips og tricks og andre gode tilbud. Chiffontørklæder er meget velegnede til små og større børn. Chiffontørklæder er meget velegnede til små og større børn. Vores kerneopgave er at skabe optimale rammer for elevernes kunstneriske og musikalske læring Danske børnesange, bind 1 Indhold Bjerget i skoven Bjørnen sover Bonden gik i skoven Bro, bro, brille Bryde kloster Der bor en bager Der kom en mand fra det Røde Hav Den information du giver os bliver udelukkende brugt til at sende dig en rabatkode på gratis fragt, samt nyhedsbrev med tips og tricks og andre gode tilbud. Hit med sangen fungere godt i både større og mindre forsamlinger.