Palnatokes Pil

Palnatokes Pil
Forfatter:
ISBN:
9788711498507
Udgivet:
6. marts 2018
Sprog:

I slutningen af 900-tallet raser en voldsom fejde mellem to kongelige: Harald Blåtand og Svend Tveskæg.Svend Tveskæg jagter tronen, men Harald Blåtand vil ikke anerkende ham som søn og deraf naturlige efterfølger til tronen. Svend får dog støtte af den fynske jarl, Palnatoke, og sammen går de imod den danske konge ... med blodige konsekvenser til følge.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Den danske forfatter Erik Volmer Jensen (1912-1993) fik sin litterære bogdebut i 1941 med værket "I junglens dyb", der blev udgivet under pseudonymet Martin South. Han udgav herefter et væld af spændende bøger, der ofte er hensat til fjerne egne og tider. Erik Volmer Jensen har blandt andet udgivet titlerne "Den sorte død" (1943), "Det blodige kup" (1943) og "Det lyner over Kattegat" (1942). Flere af bøgerne blev udgivet under forskellige pseudonymer.

Harald Blåtand forenede sit rige i Jylland med Denemearce riget i Skåne og på Sjælland. Imod dette vidnede en bisp ved navn Poppo, at den eneste sande gud er Faderen med sin enbårne søn.

Imod dette vidnede en bisp ved navn Poppo, at den eneste sande gud er Faderen med sin enbårne søn. Harald Blåtand forenede sit rige i Jylland med Denemearce riget i Skåne og på Sjælland. vor herre. Det nu forenede Danmark var truet af den Tyske kejser, som trængte helt. vor herre. Imod dette vidnede en bisp ved navn Poppo, at den eneste sande gud er Faderen med sin enbårne søn. Det nu forenede Danmark var truet af den Tyske kejser, som trængte helt.